Harabin: Brusel sa snaží legitimizovať likvidáciu bielej rasy

Foto: Archív

Zdá sa, že naša vláda hazarduje s dôverou občanov. Vládni politici tvrdia, že Marrákešská deklarácia z 2. mája tohto roku nič neznamená, žiadni migranti k nám neprídu. Slovensko sa údajne k ničomu nezaviazalo. Ale uvedení v dokumente sme, navyše pod neoficiálnym názvom Slovakia. Z krajín skupiny V4 sa odmietlo podpísať pod túto deklaráciu jedine Maďarsko. O žiadne povinné kvóty tu nejde, tu ide o súhlas s trvalou migráciou afrických národov na Slovensko.

Vysokopostavení politici tvrdia, že Slovensko sa k ničomu nezaviazalo, ale v deklarácii je pritom napríklad uvedená povinnosť pravidelne informovať centrum o uplatňovaní prijatých záväzkov, o čom bude Slovensko referovať?

Myslíte si, že také zlé to asi nebude? Tu sú fakty: bývalý prezident Francúzska Nicolas Sarkozy niekedy v roku 2008 vo svojom vystúpení v Palaiseau v Paríži v prejave pred študentmi priamo nariadil bielym Francúzom povinnosť zmiešať sa s čiernym obyvateľstvom, inak im hrozí postih zo strany štátu. Povedal, že zmiešať rasy nie je možnosť, ale „povinnosť, príkaz, a ak nebude fungovať dobrovoľne, štát pristúpi k donucovaniu“. O snahe zlikvidovať bielu rasu miešaním rás takto hovorí množstvo osobností riadiacich Európu. Napríklad komisár pre migráciu Dimitris Avramopoulos sa hlási k tomu, že „Európa je príliš biela“, migranti tu budú a my musíme urobiť všetko pre to, aby tu mali domov.

Tu sa opäť vo mne ozýva sudca, keď musím pripomenúť, že vedomá, úmyselná a násilná likvidácia akéhokoľvek národa sa nazýva genocídium a je uvedené v § 259 Trestného zákona SR. Kto v úmysle úplne alebo čiastočne zničiť niektorú národnú, etnickú, rasovú alebo náboženskú skupinu uvedie príslušníkov takej skupiny do takých životných podmienok, ktoré majú privodiť ich úplné alebo čiastočné fyzické zničenie, vykoná opatrenie smerujúce k tomu, aby sa v takej skupine bránilo rodeniu detí, atď., potrestá sa odňatím slobody na dvanásť až pätnásť rokov alebo výnimočným trestom. Rovnako sa potrestá, kto sa na uvedenom čine zúčastní. Dohovor o zabránení a trestaní zločinu genocídy, schválený valným zhromaždením OSN 9. 12. 1948, v článku č. 1 hovorí: „Zmluvné strany potvrdzujú, že genocída, či už spáchaná v mieri alebo za vojny, je zločinom podľa medzinárodného práva, a preto sa zaväzujú zabraňovať jej a trestať ju.”

Autor: Štefan Harabin, sudca Najvyššieho súdu SR

Mesačník ZEM&VEK si môžete predplatiť na: http://www.webareal.sk/sofian

 

 

PREDPLATNÉ ZEM&VEK 2022

 

Náš časopis sa chce vymaniť z bežných stereotypov nielen svojím obsahom a spracovaním, ale aj tým, že nebude publikovať inzerciu a reklamy. K predplatnému síce neponúkame zľavy v hypermarketoch a kozmetických štúdiách, ale našim najúprimnejším poďakovaním za Vašu priazeň je rozšírenie Vášho časopisu. Ostávame aj naďalej bez akejkoľvek reklamy a preto sa nemusíme spovedať žiadnym sponzorom, inzerentom ani politickým stranám. Práve toto je jediným a skutočným kritériom nezávislosti, vďaka ktorej môžeme slúžiť iba Vám, čitateľom. Aj z tohoto dôvodu sme výlučne závislí iba na predaji a predplatnom. Srdečne ďakujeme za Vašu podporu.

 

OBJEDNAŤ PREDPLATNÉ

ZDIEĽAJTE ČLÁNOK

Leave a Reply